Șef nou la Direcția de Sănătate Publică

187
Șef nou la Direcția de Sănătate Publică - cinesuntmaibunipromotoriaisistem-1502285328.jpg

Articole de la același autor

Directorul adjunct al DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu, este noul director al instituției până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestui post.


Ea a declarat într-o conferință de presă că a preluat cu delegare atribuțiile acestei funcții, prin ordin al Ministrului Sănătății, după ce directorul executiv al instituției, Andrei Ianovici, a renunțat la funcție din luna iulie.


Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a anunțat pe 26 iulie că se organizează concursuri de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere vacante de director executiv al direcțiilor de sănătate publică Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Călărași, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Olt, Satu - Mare, Suceava, Timiș, Tulcea și pentru funcția de director executiv al DSP București, proba scrisă fiind programată pe 12 septembrie.


Potrivit ANFP, dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul instituției.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5626 secunde