SFATUL ZILEI. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Bea asta dimineața, pe stomacul gol. Evacuează dejectele tubului digestiv și pune creierul în mișcare"

1945
SFATUL ZILEI. Prof. dr. Vlad Ciurea:
Prof. dr. Vlad Ciurea ne sfătuiește să avem dimineți petrecute în tihnă, fără grabă și să nu uităm să aerisim camerele în care locuim.

”Dimineața, trebuie să ne trezim cât mai devreme, să deschidem geamurile larg și să facem câteva exerciții de inspirație și expirație. Un profesor din Academia rusă, care a trăit o perioadă în Siberia, spune că se poate trăi 150 de ani cu aerul curat din Siberia. Aerul acela să intre în plămâni. Acele mici exerciții fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele.

Apoi, să bem două pahare de apă la temperatura camerei. Primul este extraordinar, pentru că evacuează toate 'dejectele' tubului digestiv. Al doilea pahar cu apă este foarte bun pentru că intră în circulație și pune ”locomotiva” în mișcare”, a explicat prof. dr. Vlad Ciurea, citat de antena3.ro

”Creierul are două puncte de activitate maximă: între 10.00 -12.00 și 16.00 -18.00. Dacă a obosit, putem să-i dăm un pic de cafea, pe care să o bem încet. Creierul așteptă să fie răsplătit cu un dulce bun, dar fără zahăr”, mai spune medicul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3038 secunde