Și copiii suferă de migrene

343
Și copiii suferă de migrene - b4904a2fbacfba60cbceca4a7bf0f794.jpg
Adulții nu sunt singurii afectați de insuportabila migrenă. Mulți copii pot avea, ocazional, dureri de cap sau amețeli, care pot avertiza asupra unei migrene.
Deși nu există un mod sigur și certificat de a preveni apariția unei migrene la copii, Academia Americană a Medicilor de Familie este de părere că sunt câteva lucruri care ar putea ajuta. Specialiștii recomandă celor mici să mănânce regulat și să nu sară peste vreuna dintre mesele principale, dar și să-și păstreze programul de somn. De asemenea, este bine să facă exerciții fizice în mod frecvent și mai ales în aer liber. Părinții ar trebui să observe cu atenție și să recunoască ce anume duce la apariția durerii de cap, exemplele putând include stresul sau suprasolicitarea, și să încerce să evite acești factori. În plus, este bine să identifice alimentele care pot favoriza o migrenă, cum ar fi ciocolata, cafeina, brânzeturile și mezelurile procesate.
În cazul în care migrenele nu pot fi controlate prin alte metode este nevoie să consultați medicul pediatru. (trad. dr. Andreea PERHAIȚĂ)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4725 secunde