SIAMEZE NĂSCUTE LA CONSTANȚA / STAREA LOR ESTE CRITICĂ: "E posibil ca una dintre ele să nu supraviețuiască"

638
1
SIAMEZE NĂSCUTE LA CONSTANȚA / STAREA LOR ESTE CRITICĂ:

Articole de la același autor

Cele două siameze care s-au născut în această dimineață în cadrul Spitalului județean Constanța sunt în stare critică, spun medicii, mai ales că investigațiile de ultimă oră arată că cele două au un organ comun. 


Citește și CAZ INCREDIBIL LA CONSTANȚA. FETIȚE SIAMEZE NĂSCUTE ÎN MATERNITATEA SPITALULUI JUDEȚEAN



"Deocamdată sunt intubate, iar starea lor este critică. În urma investigațiilor clinice am descoperit că au ficatul comun, deci este posibil ca una dintre ele să nu supraviețuiască. Vom vedea cum evoluează starea lor, însă este greu de precizat un pronostic medical în condițiile în care vorbim de prematuritate extremă", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Județean Constanța. 






Comentează știrea

Simona
23 decembrie 2015
lucru la domiciliu

Fluxul abundenței curge întotdeauna către mințile cele mai deschise, care se așteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Pentru toti oamenii isteti si ambitiosi, exista acum un curs online GRATUIT care te invata repede si simplu cum sa castigi bani pe internet! Cursul este format din lectii online si iti explica pas cu pas, cu multe detalii, cum sa castigi bani pe internet. Cand vrei cu seriozitate acest curs, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7041 secunde