SIDA nu are nici până acum antidot

197
2
SIDA nu are nici până acum antidot - sida-1369122013.jpg
La 30 de ani de la publicarea, în revista americană Science, a studiului care anunța identificarea virusului ce se află la originea sindromului imunodeficienței dobândite (SIDA), cercetătorii sunt încă în căutarea unui vaccin pentru prevenirea acestei boli care a provocat deja moartea a peste 28 de milioane de persoane.

Eșecul anunțat în aprilie al ultimului test clinic (HVTN 505) pentru un vaccin experimental contra HIV a fost un pas înapoi, susțin cercetătorii, fapt pentru care boala continuă să facă ravagii printre populația din întreaga lume.

Comentează știrea

st3fun
21 mai 2013
sida

este un virus obtinut in laborator, o metoda eficienta pentru a tine numarul locuitorilor planetei sub control. Antidot este, dar nu se vrea sa se puna pe piata.

eu,cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN
21 mai 2013
afacerea cainele maidanez constantean

Un an mai târziu, în 2009, soția sa, Cezara Mânăstireanu, devine proprietar în acte iar, în 2010, firma intră în posesia Elenei Laura Martinez. Din 2010 până astăzi, s-au perindat cinci administratori în componența firmei între care și Ionel Togan, fostul șef al Serviciului de Ecarisaj din Primăria Constanța care, în această calitate, a monitorizat chiar activitatea Puppy Vet. În cele din urmă, administrarea companiei a fost dată pe mâna lui Constantin Popescu, fostul director de bancă condamnat pentru fraudă.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3459 secunde