Singurul centru medical de urgență din Mamaia

238
3
Singurul centru medical de urgență din Mamaia - centrumultifunctionalurgentaisis-1377618194.jpg

Articole de la același autor

Sunteți în vacanță în stațiunea Mamaia și ați simțit că sănătatea vă joacă feste? Adresați-vă de urgență unui medic, pe care puteți să-l găsiți la singurul Centrul medical de urgență din stațiune. Aici se acordă, în regim non-stop, îngrijiri medicale, consultații, tratamente și spitalizare de zi, cât și analize medicale. 

Unitatea medicală este situată la parterul hotelului Flora, dispune de 22 de rezerve, dar și un departament de Terapie Intensivă. De menționat că aici puteți găsi specialiști de medicină internă, gastroenterologie, neu-rologie, reumatologie, obstetrică ginecologie, ORL, ortopedie, endocrinologie. Aici se pot adresa atât constănțenii, dar și turiștii care se află în vacanță și au nevoie de un consult medical. 

Mai multe informații puteți obține la numerele de telefon 0744 URGENT, 0374 911 000, 0754 22 70 60, dar și la adresa de e-mail [email protected].

Comentează știrea

Centrul multifuncțional ? Urgențe Non-Stop ?
28 august 2013
...ce glume proaste ?

Halal centru de urgență ! Am fost la centrul ăsta într-o după amiază cu o problemă, respectiv o plagă tăiată la o mână și m-au trimis frumușel la Spitalul Județean, fără să se uite măcar la rană sau la cârpa pe care o țineam pe rană în loc de pansament, pentru a opri hemoragia . Au spus că ei nu au medic chirurg de urgență iar cel care se afla de serviciu a afirmat că nu are competența necesară. Am simțit atunci că leșin, asta și din cauza durerii și pentru că pierdusem ceva sânge și am plecat cu coada între picioare de la faimoasa Clinică de urgență, către clasicul Spital Județean, unde am fost băgat în seamă și tratat corespunzător...

O afacere de 2 lei
28 august 2013
Centru multifunctional de caterincă ieftină

De centru ăsta răspunde cumva PoRcUșOr cOnStAnTiNeScU ? Adică are vreo treabă CJC-ul cu afacerea asta ? Poate ne răspunde cineva !

fds
28 august 2013
varza

aia nu este urgenta, este un fel de policlinica unde ziua gasesti ceva specialisti de neuro, reumato, interne...in nici un caz tot ce scrie pe acolo si niste medici de mf - unul nici nu vorbeste f bine romaneste care te consulta si mai apoi te trimit la judetean daca ai mai mult de o febra sau o colica.sunt intr-adevar si 2-3 medici de la urgenta constanta care fac garzi acolo, rar, si care oricum nu au laborator si radiologie. asa ca...pierdere de vreme si risc inutil sa mergi acolo cu o urgenta medie sau severa

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6425 secunde