Siropuri naturale care vă scapă de tusea seacă

144
Siropuri naturale care vă scapă de tusea seacă - tuse2-1670941019.jpg

Articole de la același autor

De cele mai multe ori, tusea este cauzată de alergii, astm, pneumonie sau alte probleme de sănătate grave. În asemenea situații, trebuie să mergeți, neapărat, la medic. Pe lângă medicamente, puteți încerca, însă, și remedii naturiste, care nu sunt agresive. De pildă, combinația clasică de lapte cald și miere vă poate ajuta să ameliorați tusea seacă, dacă aceasta este cauzată de factori psihici. Pe lângă faptul că vă va calma gâtul, acest remediu vă va permite să vă odihniți mai bine. De asemenea, siropul de tuse cu anason, mușețel și cuișoare este ideal pentru astfel de probleme. Medicii spun că toate cele trei ingrediente luptă împotriva bacteriilor și au un efect analgezic incredibil. În plus, acestea previn spasmele care provoacă tuse seacă. 


Aveți nevoie de o cană de apă, un pliculeț de ceai de mușețel, jumătate de lingură de anason, două cuișoare. Mai întâi, puneți apa la fiert împreună cu mușețelul. Apoi, adăugați cuișoarele și anasonul și așteptați câteva minute, după care strecurați infuzia obținută.
 

Fiind un produs natural, nu veți experimenta niciun efect negativ dacă nu sunteți alergic la unul dintre ingredientele enumerate. Și siropul de tuse cu ardei Cayenne, ghimbir și oțet de mere este indicat împotriva microbilor și combaterea tusei seci. Vă sunt necesare un sfert de lingură de ardei, o lingură de miere, un sfert de lingură de ghimbir sub formă de pulbere, două linguri de apă și una de oțet de mere. Ca să preparați această rețetă, amestecați toate ingredientele enumerate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 26 Septembrie 2021
Stire din Sănătate : Remedii eficiente pentru ameliorarea tusei
Pagina a fost generata in 0.6339 secunde