Soluții pentru a vă păstra bronzul cât mai mult timp

105
Soluții pentru a vă păstra bronzul cât mai mult timp - bronz32-1627388934.jpg

Articole de la același autor

Ați fost la plajă și vă doriți să vă bucurați de bronz cât mai mult timp? Specialiștii spun că pentru a vă menține bronzul obținut este bine să tratați pielea cu măști hrănitoare și hidratante și să o ungeți, apoi, cu crema care vi se potrivește. Puteți rade doi morcovi, amestecați-i cu câteva linguri cu iaurt și întindeți amestecul pe pielea ce a început să se descuameze. Lăsați 20 de minute, apoi îndepărtați cu apă călduță. Betacarotenul din morcovi va opri decojirea pielii. De asemenea, se poate recurge la folosirea fructului avocado.

Amestecați pulpa unui fruct de avocado cu două linguri cu miere și ungeți pielea cu acest amestec, lăsând să lucreze 20 de minute.

Clătiți-vă apoi cu apă călduță. Vitaminele și proprietățile emoliente pe care le are acest fruct vă vor păstra pielea delicată, întârziind procesul de descuamare. În același timp, se pot zdrobi câteva bucăți de ananas, amestecați-le cu două linguri cu miere și cu semințe de struguri ușor zdrobite, amestecând totul bine și ungeți pielea, lăsând să acționeze 20 de minute. Imediat după aceea, clătiți cu apă caldă și dați-vă cu crema de corp potrivită. În scurt timp, veți observa efecte minunate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3584 secunde