SOTRM Eforie, la un pas de distrugere:"Au decimat blocul operator! Ne vor lua aparatura ca să nu mai putem opera"

429
1
SOTRM Eforie, la un pas de distrugere:

Articole de la același autor

Spitalul de Ortopedie Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud "suferă" de ceva vreme de o dezbinare masivă a personalului medical. Dacă specialiștii au rămas pe dinafară și au fost nevoiți să își caute singuri locuri de muncă, deși zeci de pacienți aveau nevoie de operații, asistentele au primit, bine-mersi, posturi în cadrul Spitalului Județean Constanța.


"Situația este de-a dreptul halucinantă! A venit directorul administrativ de la Spitalul Județean și a pus deoparte masa de operații, aparatul de anestezie și multe alte ustensile din blocul operator pentru a le "căra" din spital, la Constanța. Efectiv au decimat blocul operator ca să nu mai putem opera. Mi-a venit să plâng gândindu-mă că după 20 de ani de muncă am văzut cum toate astea ne sunt luate într-un mod mișelesc", ne-a declarat dr. Toma Cucu, medic ortoped în cadrul SOTRM Eforie. 




Comentează știrea

Culetu
13 septembrie 2013
Ce ati votat-acum aveti !!!

Daca-i intrebi , majoritatea au votat cu betivul adormit din intersectie , nicusor constantinescu Porcul... Doar li se spusese ca este un golan pus numai pe furturi , iar acum sa se spele cu el pe cap , pentru ca porcul vrea terenul spitalului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2518 secunde