Specialiștii vor să explice necesitatea campaniilor de vaccinare a populației

164
Specialiștii vor să explice necesitatea campaniilor de vaccinare a populației - vaccin13506609841352227390136119-1361272319.jpg
În contextul în care tot mai multe maladii ar putea fi prevenite prin vaccinare, Societatea Română de Microbiologie și reprezentanți ai Ministerului Sănătății vor desfășura în luna Marie, prima conferință de vaccinologie la București. 


Conferința care va purta titulatura de "RoVaccin" este primul pas făcut de specialiștii români , prin care este discutată necesitatea inițierii campaniilor de vaccinare la nivelul populației. "Este extrem de important ca publicul larg să cunoască adevărul legat de vaccinare și să conștientizeze impactul asupra sănătății publice iar acest lucru este posibil doar printr-o informare corectă. Dată fiind complexitatea lui, sperăm ca acest eveniment să aducă răspunsuri la cât mai multe întrebări legate de vaccinare și de rolul acesteia", a declarat conf. univ. dr. Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, într-un comunicat transmis către Agerpres. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2292 secunde