Spitalul Județean Constanța, pregătit pentru perioada Paștelui

121
1
Spitalul Județean Constanța, pregătit pentru perioada Paștelui - spitaluljudeteanconstantapregati-1397665081.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Județean Constanța este unitatea sanitară din județ la care, potrivit conducerii instituției, în perioada sărbătorilor pascale ajung mii de pacienți. Principalul compartiment asaltat de bolnavi este serviciul de urgențe, astfel că medicii spun că gărzile sunt suplimentate.
"Suntem pregătiți atât pentru perioada pascală, cât și pentru vacanța de 1 mai, mai ales că sunt apropiate. Ne-am făcut aprovizionarea cu medicamente și materiale sanitare, avem gărzile întocmite și suntem pregătiți să facem față valului de pacienți, chiar dacă, din experiența anilor trecuți, această perioadă este extrem de aglomerată.
Precizez însă, că populația ar trebui sa fie cumpătată pentru a nu ajunge foarte mulți la spital, astfel ca timpul de așteptare să nu fie prea mare", a declarat managerul Spitalului Județean Constanța, Dănuț Căpățână.  


Comentează știrea

cetatean
17 aprilie 2014
cetatean

Este o minciuna! In fiecare an se suplimenteaza personalul numai verbal. Urgenta lucreaza cu mai putin de 50% din personalul medical necesar. De aici si intrebarea cu ce sa suplimenteze???? Si mai exista si tampenia cu inchiderea policlinicilor, a cabinetelor medicilor de familie. Trei -patru medici din urgenta pot sa acopere un judet intreg?????

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2271 secunde