Spitalul Județean face un apel disperat pentru donare sânge!

115
1
Spitalul Județean face un apel disperat pentru donare sânge! - sange-1469007046.jpg

Articole de la același autor

Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional, fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament. Reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine Constanța (CRTS) solicită ajutor din partea tuturor celor care vor să doneze sânge, pentru a-i ajuta pe bolnavii care suferă de boli grave și au nevoie de transfuzii. Toate persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, sunt rugate să se prezinte sâmbătă, 23 iulie, în intervalul orar 09:00 – 13:30, la sediul CRTS.

"Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși, dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul. Vă rugăm să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge", a declarat dr. Alina Dobrotă, director CRTS.

Comentează știrea

Borat
20 iulie 2016
hm

AM MERS CU TREI DONATORI ( TOATE RUDELE MELE) PENTRU DONARE SANGE PENTRU TATAL MEU TOVARASA DIRECTOARE A REFUZAT RECOLTAREA SI A SPUS CA SUNT "BOSKETARI" SA MEARGA SA-SI FACA ANALIZELE ?????

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5999 secunde