Concurs Strigăt de ajutor al unui tată în lupta cu cancerul

447

Articole recomandate

În vârstă de 36 de ani, constănțeanul Florin Marinescu se luptă pentru a învinge o boală grea, pentru a putea să-și vadă cei doi copii, fata de 14 ani și băiețelul de 3 ani, mari. În toamna trecută, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer de rect și de atunci a început coșmarul: investigații, drumuri între spitale și inter-venții chirurgicale pentru îndepărtarea părții de intestin gros afectată. În decembrie 2009 bolnavului i-a fost montat un "anus contra naturii" (peretele abdominal a fost tăiat, iar colonul a fost deschis către exterior, permițând evacuarea materiilor fecale într-o pungă etanșă), iar apoi au urmat ședințele de chimioterapie și radioterapie.
Starea bolnavului nu s-a îmbunătățit însă între timp. Cancerul s-a extins și în restul organismului, fiindu-i descoperite metastaze la ficat. Speranța familiei era să-l transporte pe pacient la o clinică din Viena, pentru investigații și o eventuală intervenție chirurgicală, sens în care le era necesară suma de 20.000 de euro. Nu au reușit să strângă banii respectivi, astfel că, în cursul acestei luni, Florin Marinescu a fost supus unei a doua operații la Institutul Oncologic București. Medicii i-au mai tăiat aproape un metru de intestin gros afectat și urmează să fie inclus într-un program de recuperare în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
Familia nu și-a pierdut speranța în vindecarea bărbatului, în ciuda piedicilor financiare întâmpinate. Cei care pot să-l ajute pe constănțean au la dispoziție contul în lei RO84 RZBR 0000 0600 0274 1556, deschis la Raiffeisen Bank SA Agenția Constanța, pe numele Marinescu Florin și contul în euro, RO70RNCB011403189561002 (EUR), deschis la BCR Sucursala Constanța, pe numele Marinescu Monica (telefon 0723575213).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5478 secunde