Talpa piciorului indică afecțiunile de care suferiți

11897

Articole de la același autor

Dacă aveți dureri de cap, suferiți de dureri de spate sau vă dor picioarele și genunchii, puteți apela la o nouă terapie. Cele mai mici devieri de la o postură normală sunt analizate acum cu ajutorul posturotestului. Testul găsește soluții terapeutice inovatoare și propune un tratament cauzal, nu doar simptomatic.

Postura este comportamentul pe care corpul nostru și-l asumă, este un sistem care funcționează în mod automat și involuntar. Nu se modifică prin exerciții fizice și cu gimnastică, ci depinde, în mod esențial, de informațiile senzitive, adică tactile, dureroase, de presiune care provin de la talpa piciorului.

Mențineți-vă sănătatea picioarelor
Pentru o bună funcționare a întregului corp uman este foarte importantă menținerea sănătății picioarelor noastre. Modul în care călcăm poate influența pozitiv sau negativ structura corpului, de la glezne, genunchi șolduri, până la coloană. "Poziția piciorului este determinată de un «soft» al supersofisticatului computer care este creierul uman. Acest soft este perfectibil și în aceasta constă inovația conceptului Posturotest", spune Mirela Coman, purtătorul de cuvânt al centrului Spa Medical Hera Body Care din cadrul Iowemed.
Posturotest oferă o informație funcțională a activităților motorii pentru toate categoriile de pacienți - copii, adolescenți, adulți, sportivi, urmărindu-i pe parcursul dezvoltării lor și ținând cont de activitățile cotidiene. Potrivit Mirelei Coman, "Posturotest propune o readucere la normalitate a informațiilor nervoase senzitive provenite de la punctele de proastă funcționare".
Software-ul Posturotest vizualizează presiunile exercitate de talpă, indicând centrele de greutate corporale.
Toate dezechilibrele musculare, chiar și cele care provoacă dureri osteo-articulare și deviații ale segmentelor osoase derivă de la proasta funcționare a diferitelor zone ale tălpii picioarelor.

Posturotest depistează durerile lombare, cervicale sau de genunchi
Simptome cum ar fi dureri lombare, cervicale, ale genunchilor sau ale picioarelor pot dispărea cu ajutorul terapiei inovative și eficace pe care o dă Posturotestul.
Posturotestul poate indica afecțiuni cum are fi cea de picior plat sau valg - poziție anormală a labei piciorului, genunchi valg, strabism convergent și divergent al rotulei, hiperlordoza - accentuare anormală a curburii fiziologice a coloanei lombare, scolioza ascendentă a oricărui segment al coloanei și nu numai.
Studii efectuate pe sute de mii persoane au arătat că nici o treime din durerile de spate nu au cauza inițială la nivelul coloanei vertebrale.
Aceste dureri apar prin utilizarea în poziție defectuoasă a coloanei vertebrale și, în general, a corpului.
Prețul unui Posturotest este de 150 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.911 secunde