Țelina scade tensiunea arterială
561
Țelina este una dintre cele mai folosite legume în bucătăria românească. Nu există ciorbă fără țelină, dar puțini știu că ea conține foarte multe vitamine și minerale. Frunzele de țelină sunt bogate în vitamina A, în timp ce tulpinile sunt o sursă excelentă de vitamina B1, B2, B6 și C, la care se adaugă potasiu, acid folic, calciu, magneziu, fier, fosfor, sodiu și aminoacizi esențiali.
S-a demonstrat că sucul de țelină scade în mod eficient colesterolul. De asemenea, consumul zilnic de suc de țelină, timp de o săptămână va duce la scăderea semnificativă a tensiunii arteriale. Mai mult decât atât, pentru scăderea în greutate se recomandă consumarea sucului de țelină pe tot parcursul zilei. Acesta va diminua pofta de dulciuri și alimente sățioase.
S-a demonstrat că sucul de țelină scade în mod eficient colesterolul. De asemenea, consumul zilnic de suc de țelină, timp de o săptămână va duce la scăderea semnificativă a tensiunii arteriale. Mai mult decât atât, pentru scăderea în greutate se recomandă consumarea sucului de țelină pe tot parcursul zilei. Acesta va diminua pofta de dulciuri și alimente sățioase.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 15 Februarie 2011
Marţi, 15 Februarie 2011
Luni, 14 Februarie 2011
Luni, 14 Februarie 2011
Vineri, 11 Februarie 2011