Terapia prin biorezonanță restabilește echilibrul energetic

1114
Terapia prin biorezonanță restabilește echilibrul energetic - biorezonanta-1353082333.jpg
Cunoscută de peste 3.000 de ani de medicina chineză, biorezonanța se bazează pe "citirea" schimburilor electrice și elecromagnetice produse într-o gamă de frecvențe de organism și care pot, la un moment dat, din cauza multiplilor factori externi, să sufere blocaje. Această tehnică de diagnosticare și tratament face parte din categoria tratamentelor complementare. 


Terapia prin biorezonanță constă în corectarea funcțiilor organismului, de la celulă și până la țesuturi și organe, care determină orice dezechilibru energetic și din cauza cărora apar diverse afecțiuni. Cu cât sunt depistate din timp, cu atât pot fi mai ușor de tratat. 

"Există o hartă energetică a organismului, prin care sunt cunoscute și stabilite frecvențele la care funcționează fiecare organ și țesut și când există la nivelul acestora un anumit dezechilibru. Astfel, în biorezonanță se utilizează un program pe calculator care compară datele pe care le deține cu ceea ce găsește la pacient, prin consultație. Este foarte importantă interpretarea corectă a acestor date, iar pentru a realiza acest lucru este nevoie ca medicul să aibă cunoștințe solide de medicină alternativă", a explicat, pentru "Cuget Liber", dr. Dana Mișa-Șelaru, medic de familie, com-petențe în biorezonanță.

Diagonsticul și terapia

Diagnosticarea se realizează prin vizualizarea organismului în ansamblu, astfel încât sunt stabilite cauzele care au produs dezechilibrul și implicit afecțiunea. Terapia însă este stabilită individual, în funcție de fiecare boală și de stadiul ei.

"În afecțiunile acute, este nevoie de mai puține ședințe decât în cele cronice, iar terapia poate dura de la o ședință, la câteva pe lună. Nu este recomandat să se depă-șească o ședință pe săptămână", a completat dr. Dana Șelaru.

Medicul susține că sunt foarte multe canale energetice care pot suferi blocaje, iar biorezonanța vine în acest sens cu impulsuri inverse pentru a restabili organis-mul: centrii nervoși, chakre și meridiane energetice. În cazul în care starea de sănătate este extrem de alterată din cauza bolii, medicul recomandă și alte investigații din medicina alopată sau trimite pacientul la specialist pentru tratament.

Efectele accelerează procesul de vindecare

Printre efectele obținute prin terapia biorezonanței se pune accent pe vindecarea într-un timp scurt și întărirea sistemului imunitar. În plus, aceasta elimină blocajele, aduce un aport de oxigen celular, stimulează metabolismul, creșterea performanțelor fizice și psihice și îmbunătățește circulația periferică.

"Biorezonanța poate avea efecte și asupra procesului emoțional. De exemplu, se poate trata ulcerul de stres care are ca sursă cauzele emoționale", a completat medicul Dana Șelaru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Boala celiacă sau intoleranța la gluten
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Sănătate : Negii  trec cu suc  de rostopască
Pagina a fost generata in 1.5178 secunde