Terapie cu nămol alb și piper împotriva celulitei

548
Terapie cu nămol alb și piper împotriva celulitei - c2711355c663caed162c2b57afcd6957.jpg
Nămolul este cunoscut pentru efectele benefice în tratamentul celulitei. Specialiștii spun că nămolul alb, de la Marea Moartă, în combinație cu piperul, s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de celulită, dar și pentru detoxifierea organismului.
Terapia are cinci pași. În prima fază, specialiștii fac un peeling corporal, al cărui scop este de a pregăti pielea pentru compoziția care se va aplica. Peeling-ul este efectuat cu sare din Marea Moartă, bogată în minerale și o combinație de ulei de migdale, piper, portocale, lavandă și rozmarin. Urmează apoi aplicarea de apă, tot din Marea Moartă, care se pulverizează direct pe corp. Rolul ei este de detoxifiere și rehidratare, căci conține numeroase săruri minerale, precum magneziu, brom, sodiu, potasiu, calciu și zinc.
În a treia fază este aplicat uleiul de piper, extras din boabele acestui condiment. Terapeutul aplică aproximativ patru-cinci picături, cu pipeta, strict pe zonele care urmează să fie tratate. Piperul stimulează metabolismul celular și ajută la calmare.
Abia apoi este aplicată o combinație de nămol alb cu apă marină, aloe vera, iederă, extract de coacăze negre și soia, într-un strat subțire, pentru ca substanța să poată pătrunde în piele în jumătate de oră.
Tratamentul se încheie cu aplicarea unei creme cu aromă de piper, prin masaj ușor. Întreaga procedură durează aproximativ 40 de minute și sunt necesare, spun terapeuții, aproximativ patru-cinci ședințe pentru a schimba aspectul pielii.
Costul unui abonament pentru zece terapii este de 350 lei, iar ritualurile trebuie efectuate intensiv, de trei ori pe săptămână.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0565 secunde