TESTĂRI MEDICALE ÎN CONSTANȚA / Sforăiți zgomotos? Vreți să aflați dacă sunteți bolnav?

95
TESTĂRI MEDICALE ÎN CONSTANȚA / Sforăiți zgomotos? Vreți să aflați dacă sunteți bolnav? - 10martiesindromapneeinsomnpiriu-1394447106.jpg

Articole de la același autor

Persoanele care sforăie, nu reușesc să se odinească în timpul nopții și sunt somnolenți în timpul zilei, ar putea fi suferinzi de sindromul de apnee în somn. Această afecțiune este foarte răspândită, atrag atenția medicii pneumologi, dar rămâne de multe ori nediagnosticată întrucât puțini bolnavi se alarmează. Dr. Doina Pîrîu, medic pneumolog constănțean atrage însă atenția: "Netratată, boala poate duce la oboseala cronică, respectiv somnolență la volan și accident rutier sau chiar la moarte subită în somn, prin infarct și accident vascular cerebral".


Pe 14 martie este celebrată Ziua Mondială a Somnului, motiv pentru care laboratoarele de somn din România organizează "Ziua Porților Deschise". 


Cu acest prilej, în toată luna martie, în cadrul laboratorului de somn de pe B-dul. Mamaia, nr.164 se vor efectua testări pentru sindrom de apnee în somn, cu un discount de 50%. Programări se fac la numărul de telefon 0721/285.696.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3145 secunde