Teste medicale pentru nutriție și radicali liberi, efectuate la Iowemed

170
1
Teste medicale pentru nutriție  și radicali liberi, efectuate  la Iowemed - testemedicale-1431362649.jpg

Articole de la același autor

Medicina funcțională reprezintă medicina personalizată care abordează prevenția primară și cauzele sub-adiacente, în loc să se orienteze asupra simptomelor bolilor cronice grave.

La prezentarea în centrul Iowemed pentru diverse proceduri de recuperare-reabilitare, balneofizioterapie, slăbire controlată, estetică corporală și facială etc., pacienții sunt îndrumați către departamentul de medicină funcțională, pentru evaluarea primară a stării de sănătate după un protocol de lucru prestabilit: evaluarea metabolică și nutrițională - bioscanarea structurii corporale cu un bioimpedantiometru de ultimă generație, testarea radicalilor liberi din sânge (în 6 min), depistarea și corectarea valorilor mari ale acestora prin recomandarea antioxidanților necesari detoxifierii organismului și corectarea sau frânarea fenomenelor de îmbătrânire precoce și prevenție instalare/evoluție boli cronice.

Totodată se efectuează dozarea nivelului de hidrogen din aerul expirat (metoda Lactofan) ce permite diagnosticarea intoleranței la lactoză, a sindromului de malabsorbție și a deficientelor de digestie, disbiozelor intestinale și este un test valoros în diagnosticul gastropatiei cu Helicobacter Pylori.

Se efectuează și mineralograma firului de păr (Krinistest): această analiză reprezentând o puncție biopsie internă tisulară cu evaluarea și măsurarea tuturor dezechilibrelor la nivel celular: minerale, endocrine, metabolice și a toxicelor (metale grele) depozitate intracelular. Mineralograma redă o analiză a 18 minerale nutritive, 8 legături între mineralele nutritive, 12 minerale (adjuvante) suplimentare, 42 rapoarte între mineralele suplimentare, 21 tendințe patologice. 

Comentează știrea

Marius
3 iunie 2015
bani in timpul liber

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6171 secunde