Țigara electronică, alternativa pentru un fumat sănătos

656
Țigara electronică, alternativa pentru un fumat sănătos - 726a071f666b50e9ac45f093a33e57ab.jpg
Prețul țigărilor îți arde buzunarul sau, pur și simplu, îți pasă de sănătatea ta. Cel mai bine ar fi să te lași de fumat. Te gândești că îți va fi greu, că nu vei reuși, dar ești dispus să faci orice sacrificiu ca să renunți la viciu. Însă nu nicotina este cea care își lipsește așa de mult, ci, mai ales, gestul.
Pentru aceasta a fost inventată țigara electronică. Este un instrument care te ajută să te lași de fumat sau, dacă vrei, îți permite să fumezi sănătos. Cu ajutorul acesteia poți alege unul dintre cele mai practice moduri din soluțiile utilizate în prezent pentru a renunța la fumat. Țigara este un dispozitiv electronic complet automat, având nevoie doar de un acumulator încărcat pentru a funcționa.
Cunoscătorii spun că fumatul cu țigara electronică este la fel ca în cazul unei țigări obișnuite, cu deosebirea că, în loc de fumul nociv rezultat în urma arderii la o țigară obișnuită, aceasta emite aburi încărcați cu nicotină. Utilizatorul va aspira acest abur exact ca la o țigară cu tutun preferată, iar în timpul aspirării se va aprinde un led la capătul produsului care imită jarul, pentru un efect vizual complet identic. Concentrația de nicotină și aroma acesteia pot fi reglate cu ajutorul rezervelor înlocuibile. Astfel, țigara electronică se poate transforma într-un substituent pentru orice tip de țigară ai fumat înainte. Nicotina va ajunge în șapte-zece secunde la plămâni și, în afara faptului că obiectul nu emite substanțe nocive, ți se va părea că fumezi o țigară obișnuită.

Prețuri accesibile
Astfel de produse care ajută la renunțarea la fumat, precum țigara, țigara cu port-țigaret, trabucul și pipa, pot fi cumpărate, în ziua de azi, foarte ușor, de pe internet și chiar din unele magazine de specialitate. Ele cuprind rezervă înlocuibilă de nicotină, atomizor (pulverizator) și un acumulator de litiu-ion reîncărcabil. Acumulatorul de litiu-ion poate fi reîncărcat de la rețea, cu ajutorul unui încărcător auto, în mașină, cu încărcătorul auto și chiar la computerul de la serviciu sau acasă, cu încărcătorul USB. Acum puteți fuma oriunde, chiar și în locurile unde fumatul este interzis, cum ar fi în avion, tren, magazine sau în sălile rezervate nefumă-torilor din restaurante!
Rezerva conține nicotină, dar nu poluează mediul înconjurător, nu există fumat pasiv și nici fumătorul și nici persoanele din jur nu vor inhala cele peste șase mii de substanțe nocive, multe cancerigene, produse de o țigară obișnuită în timpul arderii, printre care monoxidul de carbon, dioxidul de azot, cianura de hidrogen, acizii, arsenul sau plumbul. Mai mult, rezervele sunt reîncărcabile. În ceea ce privește prețurile, având în vedere utilizarea repetată, un pufăit poate ajunge la o treime din prețul unei țigări cu tutun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 Februarie 2010
Stire din Sănătate : Afinele - izvor de sănătate
Pagina a fost generata in 2.8022 secunde