Concurs Topul celor 5 alimente care ard grasimile

1241

Articole recomandate

1. Caisele sunt o opțiune dulce și săracă în calorii care ajută la curățarea sistemului digestiv și la eliminarea toxinelor din organism, încurajând procesul de detoxifiere. Sunt un remediu excelent pentru crampele menstruale și pentru simptomele asociate cu menopauza.
2. Ciupercile îmbunătățesc circulația sanguină și stimulează procesul de slăbire. Ciupercile au capacitatea de a elibera o energie constantă în organism fără a cauza fluctuații ale nivelului glicemiei din sânge.
3. Prazul este foarte bogat în substanțe nutritive care luptă împotriva infecțiilor și întărește sistemul imunitar și nervos. De asemenea, prazul are proprietatea de a împiedica retenția de apă și senzația de balonare.
4. Lactatele. Potrivit unui studiu publicat în revista "Obesity Research", femeile care obișnuiesc să consume produse lactate degresate, cum ar fi iaurtul fără grasime și laptele semidegresat, de trei-patru ori pe zi pierd cu 70% mai multă grăsime decât cele care nu consumă lactate deloc sau foarte rar.
5. Uleiul de masline are mai mult de 10 beneficii pentru sănătate, cel mai nou demonstrat fiind capacitatea de a împiedica depunerea grăsimilor nedorite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3631 secunde