Vă simțiți obosiți și stresați? Un masaj terapeutic poate face minuni!

797
Vă simțiți obosiți și stresați? Un masaj terapeutic poate face minuni! - masajterapeutic-1345500045.jpg

Articole de la același autor

Îndepărtează oboseala, stresul, grijile. Indiferent de afecțiune, un ma-saj terapeutic ameliorează simp-tomele și oferă o stare generală de bine, a afirmat terapeutul Ga-briela Comăniță. "De asemenea, masajul are un rol preventiv, ajutând la a ține bolile departe. Ideal ar fi ca fiecare să se prezinte la un specialist de la primele semne că ceva este în neregulă: când se simt împovărați, când resimt dureri în diverse zone ale corpului, când suferă de insomnie sau se trezesc obosiți dimineață. Toate sunt simptome care trebuie luate în seamă. Cu cât se intervine mai devreme, cu atât mai repede se acționează asupra zonelor tensio-nate și se menține un organism sănătos", a adăugat specialistul.


În cazul bolnavilor cronici, masajul terapeutic este deja obligatoriu, și chiar dacă nu aduce vindecarea, ameliorează simptomele. Iar starea de bine apare după primele ședințe, câteodată chiar după prima. Dorm mai bine după trei sau patru ședințe, iar după a zecea deja și mobilitatea este îmbunătățită.


De exemplu, pacienții cu cancer pot să treacă mai ușor peste etapele chimio sau radioterapiei. Schema terapeutică trebuie să fie însoțită, însă, de o detoxifiere a organismului, atunci când este necesar.


Constănțenii care au nevoie de un masaj terapeutic pot apela la terapeutul Gabriela Comăniță, la cabinetul Ascendent Terapy, situat pe strada Dezrobirii, nr. 126, telefon 0727/77.66.30 sau 0241/55.84.76. De asemenea, în cadrul cabinetului se mai oferă consiliere nutriție, echilibrări energetice și reflexoterapie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6795 secunde