Vaccinul hexavalent pentru bebeluși, disponibil la Constanța

176
1
Vaccinul hexavalent pentru bebeluși, disponibil la Constanța - vaccinulhexavalent-1428087219.jpg

Articole de la același autor

Prima tranșă de vaccin hexavalent pentru bebeluși a ajuns la Direcția de Sănătate Constanța, cu o întârziere de aproape patru luni. Reprezentanții instituției susțin că, în perioada următoare, se va face repartiția pe cabinete medicale, astfel încât mămicile să își poată duce copiii la vaccinare. 


Din păcate, specialiștii susțin că dozele sunt insuficiente pentru a acoperi numărul de copii de două, patru și 11 luni care au nevoie de imunizare. 


"Au venit primele 1.300 de doze de vaccin hexavalent, însă, conform datelor de la medicii de familie, mai avem nevoie de trei ori mai multe doze pentru a acoperi toate cazurile. Cât privește celelalte vaccinuri care lipsesc încă de la începutul anului, tot pentru imunizarea copiilor cu vârsta mai mică de un an, nu avem informații de la Ministerul Sănătății", a precizat dr. Loti Popescu, coordonatorul programelor de sănătate din cadrul DSP Constanța. 


Ministerul Sănătății a solicitat direcțiilor de sănătate publică teritoriale și identificarea copiilor născuți în această perioadă și care nu au fost imunizați, în vederea vaccinării.


Comentează știrea

Calin
5 aprilie 2015
Oferta job

Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuși: putere mentală. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7354 secunde