AVERTISMENT DUR.

VACCINURILE, CAUZA ÎMBOLNĂVIRII COPIILOR CU SINDROMUL HEMOLITIC UREMIC?

1370
1
VACCINURILE, CAUZA ÎMBOLNĂVIRII COPIILOR CU SINDROMUL HEMOLITIC UREMIC? - 1-1456759598.jpg

Articole recomandate

Vaccinurile ar putea fi stopate la nivel național, până la finalizarea anchetei în cazul copiilor infectați cu virusul hemolitic uremic, conform unei solicitări către Ministerul Sănătății din partea Asociației pentru Protecția Consumatorului.

În ciuda declarațiilor oficiale, explicația "E. coli" nu este fundamentată medical și nici confirmată de analizele medicale ale bebelușilor infectați cu virusul uremic. Dimpotrivă, există date solide despre corelarea simptomelor bebelușilor cu vaccinurile administrate acestora.


"Solicităm Ministerului Sănătății să acorde o atenție deosebită investigației referitoare la îmbolnăvirea a zeci de copii din județele Argeș, Bacău, Iași și Olt. Explicația oferită opiniei publice până în prezent cu privire la cauza deceselor și îmbolnăvirilor din aceste zone ale țării, cum că bacteria Escherichia coli enterotoxigen serotipul 026 ar fi cauza, fără a se identifica însă și sursa îmbolnăvirii, adică unde s-ar găsi această bacterie și cum a ajuns ea în organismul copiilor, ne îndreptățește să credem că nu este cauza reală a îmbolnăvirilor copiilor, aceasta fiind doar o supoziție. Totodată, excluderea din start a analizei tipurilor/loturilor de vaccinuri administrate copiilor în perioada premergătoare îmbolnăvirilor ridică suspiciuni asupra cauzei reale a îmbolnăvirilor. De aceea, solicităm Ministerului Sănătății să stopeze de îndată administrarea de vaccinuri la nivel național și să fie analizate de urgență vaccinurile administrate copiilor înainte de apariția acestei epidemii", explică dr. Costel Stanciu, președintele Asociației pentru Protecția Consumatorilor din România.



Comentează știrea

dana
1 martie 2016
info

Castiguri din prima luna!100-285 de euro lunar!Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 euro lunar (part-time)sau 285 euro lunar (full-time)acum din prima luna!Oferta este pentru toate localitatile tarii.Lucrati in timpul liber sau full-time la alegere.Activitatea este foarte usoara . Cerem si oferim seriozitate maxima!Pentru mai multe informatii , solicitati acum detalii unuia din membrii echipei noastre , la una din adresele noastre de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4816 secunde