Veniturile personalului din sănătate, majorate. Ce spune Ministerul Sănătății

232
Veniturile personalului din sănătate, majorate. Ce spune Ministerul Sănătății - cesolutiiaidentificatministeruls-1428496920.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Sănătății va colabora cu Federația Sanitas, astfel încât să fie reglementat "pozitiv" modul de acordare a sporurilor salariale, iar din a doua jumătate a anului să se poată realiza și o majorare a veniturilor, a declarat ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu, citat de Agepres. 


"Ca ministru, susțin majorarea veniturilor personalului din sănătate, ca mod de a asigura o bună funcționare a sistemului sanitar. După acordarea unei majorări de 100 de lei, încă de la începutul anului 2015, vom colabora cu Federația Sanitas, astfel încât să reglementăm în mod pozitiv acordarea sporurilor salariale, iar din a doua jumătate a anului să putem veni și cu o majorare a veniturilor", a afirmat ministrul Sănătății, potrivit unui comunicat postat pe site. Totodată, Ministerul Sănătății va susține demersurile Sanitas privind elaborarea și aplicarea unui nou regulament de sporuri pentru sistemul sanitar. Au fost analizate și celelalte revendicări ale Sanitas privind reglementarea funcționării rețelei de medicină școlară, respectarea normativelor de personal și asigurarea unei finanțări adecvate a unităților sanitare publice de stat. Aproximativ 150 de reprezentanți ai Federației Sanitas au protestat marți la sediul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, respectiv Ministerul Sănătății, pentru a atrage atenția asupra problemelor existente în sectorul sanitar din România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1454 secunde