Verifică-ți gratuit tensiunea arterială și intră în concurs

423
Verifică-ți gratuit tensiunea arterială și intră în concurs - crucearosie-1343573793.jpg
Până la sfârșitul lunii august, turiștii de pe litoral și localnicii își pot măsura gratuit tensiunea arterială la unul din cele trei corturi ale Crucii Roșii. Verificările fac parte dintr-o campanie demarată de Crucea Roșie Constanța cu scopul de a conștientiza populația cu privire la reducerea riscurilor hipertensiunii arteriale. Corturile de prim ajutor sunt amplasate pe plaja din fața sediului Radio Vacanța din stațiunea Mamaia, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcăriei și în Țara Piticilor de la Casa de Cultură Constanța.
În plus, cei care își verifică tensiunea arterială la una din aceste locații vor intra în mod automat în concursul "Fii informat și ești premiat", organizat pe toată durata campaniei. "Concursul are loc timp de cinci săptămâni. Se va organiza o tragere la sorți în fiecare sâmbătă, de la ora 17.30", a declarat Oana Sorina Telehoiu, managerul de proiect.
Corturile de prim ajutor sunt deschise în fiecare după amiază, până la sfârșitul lunii viitoare, între orele 16.00 - 20.00. În fiecare din cele trei adăposturi se află un medic, două infirmiere și doi voluntari, toți membri ai Crucii Roșii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Sănătate : De ce leșinăm
Pagina a fost generata in 0.5853 secunde