"Violența verbală rănește"

135
1

Articole de la același autor

Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, UNICEF România a organizat, pentru al doilea an consecutiv, o Gală de Informare și Strângere de Fonduri în vederea protejării copiilor împotriva violenței. Gala de Informare și Strângere de Fonduri este parte a campaniei "Violența verbală rănește", derulată de UNICEF în România începând cu luna octombrie 2014.

"Chiar dacă nu există o soluție simplă, un vaccin sau un medicament împotriva violenței, știm ce putem face pentru a proteja mai bine copiii din România. În ultimii, UNICEF în parteneriat cu autorități centrale și locale a testat noi servicii la nivelul comunității pentru a identifica familiile și copiii la risc, pentru a le oferi sprijin și pentru a mobiliza comunitatea pentru a-i ajuta.

UNICEF nu poate lupta de unul singur împotriva acestui fenomen. Avem nevoie de parteneriate puternice, pe termen lung, cu autorități, companii, profesioniștii care lucrează cu copiii, ONG-uri, media și, bineînțeles, cu părinții", a declarat Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF în România.

Fondurile strânse în urma Galei vor susine eforturile UNICEF ca fiecare comunitate din România să aibă un asistent social, un asistent medical și o școală prietenoasă care să identifice cât mai repede cazurile de violență împotriva copiilor și să ofere sprijin.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : "Dulcele" care previne DIABETUL
Pagina a fost generata in 1.3016 secunde