Voluntariat medical în liceele din Constanța

231
Voluntariat medical în liceele din Constanța - voluntariat-1423671834.jpg

Articole de la același autor

Asociația Studenților și Medicilor Voluntari organizează a treia ediție a evenimentului "Liceenii și voluntariatul", organizat alături de Consiliul Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic "Ovidius", astăzi, între orele 10.00-15.00, la sediul Liceului Teoretic "Ovidius".

Voluntarii ASMV vor fi prezenți la acest eveniment pentru a informa tinerii liceeni despre rolul voluntariatului în dezvoltarea personală și profesională, dar și pentru a discuta cu aceștia despre importanța participării la cursurile de prim ajutor.

Vor fi pregătiți cu afișe, bannere, roll-up-uri și pliante informative și vor acorda informații și noțiuni referitoare la voluntariatul de calitate realizat de ASMV (proiecte, activități, team-buildinguri, emisiuni radio și tv live, cursuri de prim ajutor), astfel contribuind la creșterea nivelului de educație medicală în rândul tinerilor.

Cu această ocazie, voluntarii ASMV vor realiza sesiuni de informare în rândul tinerilor cu privire la voluntariatul medical, precum și importanța cunoașterii noțiunilor de prim ajutor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.279 secunde