Vom avea restricții la consumul de cafea?

239
2
Vom avea restricții la consumul de cafea? - lovelycoffebyangiecortez-1432891248.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) a recomandat miercuri statelor din UE să fixeze dozele zilnice maximale în privința consumului de cafea, dincolo de care această băutură devine nocivă pentru sănătate, informează francetvinfo.fr, citata de Mediafax.

O cantitate de peste 400 mililitri de cafea pe zi - adică patru expresso sau un amestec de cafea, băuturi carbogazoase și băuturi energizante - poate fi nocivă pentru sănătate, în special în ceea ce privește riscul de declanșare a unor maladii cardiovasculare, a subliniat miercuri această agenție europeană, scrie csid.ro. 

Comentează știrea

Nu va mai vaitati la medicii de familie ca nu puteti dormii noaptea - eliminati cofeina
29 mai 2015
Cat rau face cofeina ? Uitati-va in jur cu atentie si o sa-i recunoasteti usor pe cei care consuma asa ceva

Nu numai probleme cardio vasculare, ci si probleme psihice. Cine consuma cafea,bauturi cu cofeina ajung chiar sa consulte psihiatru, sunt nervosi, nu mai au rabdare nici sa comunice normal, ajung la agresivitate verbala sau mai rau, au insomnii, frici de tot felul si depresii. Este interzis consumul de cofeina persoanelor care au deja pr.psihice gen: epilepsie, schizofrenie,isterie, hipertiroidism, hipertensiune arteriala.

cel ce stie
29 mai 2015
Cofeina scoate calciul din oase

Asa ca dragi femei, aflate chiar si la menopauza, ca sa nu ajungeti la osteoporoza si la fracturi grave, eliminati asa ceva din alimentatia voastra.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Mai 2015
Stire din Sănătate : Atenție la lipsa de fier!
Pagina a fost generata in 2.5848 secunde