Vrei să slăbești sănătos? Antrenamentul pe intervale de intensitate, în vogă

76
Vrei să slăbești sănătos? Antrenamentul pe intervale de intensitate, în vogă - 5trucurisport-1398781683.jpg

Articole de la același autor

Faceți cel puțin 30 de minute de mișcare pe zi, pentru o viață sănătoasă și pentru păstrarea unui corp armonios. Dacă ne dorim totuși să slăbim, atunci lucrurile se complică într-o oarecare măsură pentru că trebuie să punem sănătatea pe primul loc.


Beneficii imense într-un timp scurt! Pare imposibil, nu? Antrenamentul pe intervale de intensitate este un sistem de antrenament ușor de implementat, care nu consumă prea mult timp și care îți oferă rezultate vizibile în cel mai scurt timp posibil.


Studiile incepute încă din anii '70 arată că eforturile intense, dar scurte ca durată, pot aduce mai multe beneficii decât efortul susținut, de lungă durată.


Una dintre problemele întâmpinate atunci când slăbim  este scăderea masei musculare odată cu reducerea aportului caloric din alimentație. Însă nu este și cazul antrenamentului HIIT deoarece acesta nu doar că ajută la arderea grăsimilor, ci ajută și la menținerea și creșterea masei musculare. De asemenea, HIIT stimulează producția de hormon de creștere HGH, ducând la o accelerare a procesului de ardere a grăsimilor, dar și la  încetinirea procesului de îmbătrânire, potrivit antrenorului Șerban Blebea, citat de csid.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6079 secunde