1.057 de disponibilizați în lunile martie și aprilie

615
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța informează că 22 de societăți comerciale disponibilizează, în lunile martie și aprilie, 1.057 de persoane. "În luna martie am fost anunțați că vor fi disponibilizate 935 de persoane, iar în luna aprilie, până acum, 122 de persoane", a declarat Gabriela Spătaru, purtătorul de cuvânt al agenției.
Cele mai multe disponibilizări au fost anunțate de către firmele care activează în domenii precum fabricarea altor produse din minerale nemetalice, depozitare și activități auxiliare a transporturilor, comerț, agricultură, fabricarea de calculatoare și produse electronice și optice.
Pentru a veni în sprijinul șomerilor, AJOFM Constanța anunță că urmează să demareze cursuri de formare profesională de inspector resurse umane, vânzător și patiser. În prezent, agenția derulează cursuri de bucătar și zidar.
Cursurile de formare profesională sunt gratuite pentru persoanele înscrise în baza de date a agenției ca șomeri indemnizați și neindemnizați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6555 secunde