11 noi țări, acum pe lista celor pentru care permisele auto se preschimbă fără examen

179
11 noi țări, acum pe lista celor pentru care permisele auto se preschimbă fără examen - aaadrivingschool544x350-1599288115.jpg

Articole recomandate

11 noi țări au fost incluse în lista statelor pentru care permisele auto pot fi preschimbate în România fără examen. Printre acestea se numără și Marea Britanie.


Ordinul MAI nr. 128/2020, publicat în Monitorul Oficial, include 11 noi state în lista țărilor emitente de permise de conducere naționale ce pot fi preschimbate fără examinarea sau testarea titularului.


Pe lângă țări precum Thailanda, Arabia Saudită sau Liechtenstein, lista cuprinde și Marea Britanie, chiar și în contextul Brexit.


Chiar dacă e eliminată din lista țărilor membre ale UE, permisele emise în Marea Britanie vor putea fi preschimbate la fel ca și-n prezent, respectiv fără să fie nevoie de susținerea unu examen sau test suplimentar, potrivit Digi24.


Lista:
Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord
Republica Cap Verde
Republica Irak
Republica Uniunea Myanmar
Republica Federală Nigeria
Regatul Arabiei Saudite
Palestina
Regatul Thailanda
Republica Honduras
Principatul Liechtenstein
Sultanatul Oman


Pe lângă țările membre ale UE, ale Spațiului Economic European și Confederația Elvețiană, pot fi preschimbate fără examen permisele emise de 59 de țări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2717 secunde