180 tone de deșeuri adunate în Campania "Curățăm Constanța noastră"

413
1

Articole de la același autor

În 12 zile, angajații companiei de salubrizare din Constanța au adunat peste 180 de tone de deșeuri. Astfel, au fost curățate o parte din zonele cuprinse în programul de curățenie. 




Până în prezent s-a intervenit în zona din spatele spitalului CFR (zona Gării, în zona Tomis III și în stațiunea Mamaia, în spatele clubului Bellagio, în zona Gară - strada Fundătură 1 Mai și stadionul Portul, Intrarea Petrolului, în cartierul Tomis III, la plaja Modern, pe strada Unirii, pe bulevardul Mamaia – Garda de Mediu, pe strada Caragiale – Cimitir Central, în zona Poarta 5, pe Șoseaua Mangaliei, față blocul SM 6, în zona Podului Doraly – pe Șoseaua Mangaliei, pe strada Tunelului, pe strada Stânjeneilor, în zona din spatele Școlii nr. 16 – zona Abator; pe strada Nicolae Filimon și în parcul Tăbăcărie – Biserica Sf. Mina, pe strada Interioară 3 și pe strada Industrială, pe stațiunea Mamaia și în cartierul Faleza Nord, la BM-uri, în zona Soveja, în cartierul Km 4 – 5, pe strada Arcului, pe strada Progresului și pe Soseaua Mangaliei, în zona Palas, pe strada Munții Tatra, la fostul Spital C.F.R. și pe strada Prieteniei, la blocul K1, pe bulevardul Mamaia – în parcul Tăbăcărie, pe strada Tulcei, la Scoala nr. 36, în zona Palas – pe strada Ialomița, la stadionul Portul, pe bulevardul 1 Mai, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic, la hotel Piccadilly și pe aleea Universității, pe strada Alexandru Gherghel, pe strada Cincinat Pavelescu – în cartierul Medeea, strada Medeea – sub podul IPMC, în statiunea Mamaia, la hotelurile Orfeu, Dorna, Modern, Olt, Central, Danubius, Amiral, Lido.




În anumite zone, deșeurile s-au extins pe suprafețe foarte mari, astfel încât angajații de la salubrizare a fost obligată să intervină mai multe zile la rând pentru a finaliza salubrizarea integrală a acestor suprafețe. 


"Deșeurile colectate din zonele igienizate sunt rezultatul nepăsării anumitor cetățeni care aruncă deșeurile la întâmplare, în loc să le depoziteze în locuri special amenajate. Din păcate, acest tip de comportament este unul nociv atât pentru societatea în care trăim, cât și pentru mediul înconjurător", explică reprezentanții companiei de salubrizare.




Comentează știrea

mihai
13 aprilie 2017
munca in zadar

bai idiotilor, securizati-va spatiile de depozitare a gunoiului. cea mai multa mizerie se produce de la aceste spatii care umplu orasul de mizerie in zilele cu vant.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7382 secunde