30 septembrie, termenul scadent pentru plata obligațiilor aferente semestrului II

166
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanța informează contribuabilii că, miercuri, 30 septembrie, este ultima zi pentru plata impozitelor și taxelor locale, aferente semes-trului II, din anul curent.
Pentru a evita plata majorărilor de 0,1% ce vor fi calculate pentru fiecare zi de întârziere, repre-zentanții SPITVBL Constanța roagă constănțenii să achite impozitele sau taxele datorate pentru: clădiri, terenuri, habitat, mijloacele de transport, garaje, fiecare stație de telefonie mobilă, precum și pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în Constanța, până la data de 30 septembrie, inclusiv.
Contribuabilii din cartierele Palazu Mare, Brest și Tomis Plus pot achita impozitele și taxele locale datorate bugetului local la ghișeele Agenției fiscale nr. 5, din strada Dumbrăveni nr. 1, zona Palazu Mare.
Programul cu publicul al agențiilor fiscale este următorul: luni, marți, miercuri și vineri de la 8,30 la 16,30 și joi de la 8,30 la 18,30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 21 Septembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 2.1935 secunde