5 sfaturi pentru alegerea pantofilor potriviți pentru ținuta dvs.

165

Articole recomandate

Să recunoaștem: femeile au o relație specială cu pantofii și gențile lor. Sunt accesorii pe care le vom purta de când suntem tineri până când suntem bătrâni. Pantofii și gențile pot face multe pentru ținutele noastre și pot afecta chiar și modul în care ne gândim la noi înșine. Nimic nu se poate compara cu o pereche uimitoare de bocanci noi sau cu o geantă superbă. 


Dar nu suntem cu toții stiliști profesioniști, iar alegerea pantofilor potriviți pentru a merge cu garderoba poate fi o sarcină dificilă, în funcție de ocazie. Din acest motiv, am creat acest articol pentru dvs., astfel încât să puteți arăta întotdeauna cât mai bine.


   

Pasul 1: Potriviți culoarea pantofului cu geanta și / sau cureaua



Asortarea culorii pantofilor cu geanta și / sau cureaua este una dintre cele mai vechi reguli ale modei - și exact asta este: de modă veche! Ar trebui să repetați o culoare doar de două ori în ținuta dvs. pentru ca aceasta să fie coezivă și să arate bine. Dacă aveți o ținută cu multe culori, puteți pur și simplu să vă asortați pantofii cu una dintre acele culori. Dacă trebuie să adăugați un accesoriu pentru ca acest lucru să se întâmple, potriviți-vă pantofii doar cu un singur lucru: fie ținuta, fie cureaua, fie bijuteriile, fie geanta, dar nu toate!


Pasul 2: Scopul dvs. în alegerea pantofilor este să vă complimenteze ținuta



Scopul dvs. în alegerea pantofilor este ca aceștia să vă complimenteze ținuta, nu să concureze cu ea. Dacă aveți o piesă principală foarte strălucitoare, cum ar fi un top, veți dori să lăsați stiletto-urile cu paiete în dulap și să alegeți ceva mai simplu. Cu toate acestea, dacă ținuta dvs. este simplă sau monotonă, este o ocazie excelentă de a purta o pereche de pantofi strălucitori care vor adăuga un pic de farmec aspectului dumneavoastră. Cheia este să găsiți echilibrul. Vreți să evitați ca un singur articol să iasă în evidență în ținuta dvs.; de asemenea, doriți să evitați ca fiecare articol să iasă în evidență sau să aveți un aspect plictisitor sau monoton. Dacă ținuta dvs. este de o singură culoare, încercați să evitați să purtați aceeași culoare de pantofi.


Pasul 3: Silueta corpului contează atunci când alegeți pantofii potriviți



Credeți sau nu, silueta corpului dvs. contează atunci când alegeți pantofii potriviți. De exemplu, nu alegeți bocanci care se termină în cea mai lată parte a piciorului: cizmele înalte ar trebui să se termine deasupra, unde piciorul începe să se îngusteze sub genunchi. Atunci când purtați încălțăminte plată, evitați să le purtați cu blugi skinny sau s-ar putea să arătați foarte greoaie în partea de jos (acest stil funcționează doar pentru persoanele foarte subțiri). Dacă aveți picioare mari, evitați pantofii cu vârfuri ascuțite, care vă pot face picioarele să pară chiar mai mari. Și când vine vorba de tocuri, femeile minione ar trebui să evite să poarte tocuri cu o înălțime mai mare de 10 centimetri, deoarece vă pot face picioarele să pară mai mari. De asemenea, iubitoarele de modă cu picioare scurte ar trebui să evite și pantofii cu curele pentru gleznă, deoarece nu fac nimic pentru a vă alungi picioarele, așa cum ar trebui să facă un toc înalt. Căutați pantofi care vă complementează picioarele și tipul de corp alegând pantofi de calitate. 


Pasul 4: Bunul simț primează, când vine vorba de pantofii pe care îi alegem



Nu este întotdeauna ușor să avem bun simț, când vine vorba de pantofii pe care îi alegem, dar este unul dintre cele mai importante sfaturi. Asigurați-vă întotdeauna că încălțămintea dvs. este potrivită nu numai pentru ținuta dvs., ci și pentru vreme și ocazie. Păstrați-vă bocancii pentru toamnă și iarnă, pentru a fi purtate cu fuste și rochii sau blugi skinny. Tocurile sunt pentru ocazii oficiale și nu ar trebui să fie prea sexy, decât dacă mergi la un club de noapte. Pantofii de lucru ar trebui să fie destul de conservatori, în timp ce sandalele și papucii trebuie purtate numai în condiții de vreme foarte caldă, în circumstanțe casual. Adidașii sport sunt strict pentru antrenament sau mers pe jos, deși unii adidași mai casual ar putea funcționa în anumite medii de lucru, deoarece sunt foarte la modă acum. Cu toate acestea, înainte de a urmări o tendință, asigurați-vă că este o alegere rezonabilă.


Pasul 5: Culoarea potrivită este probabil una dintre cele mai dificile alegeri



Culoarea potrivită este probabil una dintre cele mai dificile alegeri de făcut, atunci când vine vorba de asortarea pantofilor cu ținuta noastră. Cel mai simplu mod de a rezolva această problemă este să vă amintiți întotdeauna că ar trebui să încercați să găsiți tonuri similare cu cele ale ținutei. Asta înseamnă să potriviți culorile deschise cu pantofi deschiși, întunecate cu întunecați, neutre cu neutri - chiar dacă culorile nu se potrivesc cu adevărat. Da, puteți purta pantofi negri cu aproape orice, cu excepția pastelurilor. Dar există multe mai multe tonuri neutre pe care le puteți purta, precum taupe, maro și nud. Pantofii argintii sunt la modă chiar acum și îi puteți purta cu ușurință cu pasteluri, dar și albastru, violet sau alb-negru. Încălțămintea albă sau crem trebuie purtată numai cu albe, neutre deschise, pastelate sau culori luminoase neon.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4229 secunde