Astăzi,

64 de joburi la bursa locurilor de muncă pentru tinerii din centrele de plasament

416
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC) organizează, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța (AJOFM), bursa locurilor de muncă pentru tinerii peste 18 ani care au părăsit sau se pregătesc să părăsească sistemul de stat privind protecția copilului.
Evenimentul va avea loc astăzi, începând cu ora 09,00, la sediul Centrului de Plasament "Ovidiu", de pe strada Semănătorului, nr. 8.
Proiectul "Un viitor pentru fiecare" susține adaptarea, promovarea și ocuparea forței de muncă a tinerilor peste 18 ani care au părăsit sau se pregătesc să părăsească sistemul de stat privind protecția copilului.
"Până la această dată și-au anunțat participarea în vederea angajării acestei categorii un număr de șase angajatori care oferă 64 de locuri de muncă, de ambalator manual (9 locuri), confecționer articole hârtie (20 locuri), femei de serviciu (14 locuri), manipulant mărfuri (3 locuri), spălător vehicule (3 locuri), agent comercial (3 locuri)", a declarat Emilia Murineanu, directorul executiv al AJOFM Constanța.
Acțiunea este organizată în cadrul programului PHARE - Măsuri de Incluziune Socială pentru proiectul "Un viitor pentru fiecare".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7068 secunde