8 proiecte privind refacerea drumurilor județene prin programul Anghel Saligny

291

Articole de la același autor

La mai puțin de cinci luni de la funcționarea efectivă a Asociației pentru Dezvoltare Durabilă (ADD) a Județului Constanța, experții din cadrul organizației au conceput și finalizat opt proiecte de amploare privind dezvoltarea infrastructurii, prin modernizarea mai multor drumuri județene.

„Proiectele includ refacerea a peste 100 de kilometri de drumuri județene, iar investiția depășește 400 de milioane de lei. Deși a trecut relativ puțin timp de la lansarea oficială a ADD Constanța, ne bucură că am reușit, printr-un efort comun și susținut al specialiștilor noștri, să finalizăm aceste proiecte esențiale pentru județul nostru. Iar acesta este abia începutul, pentru că avem în lucru și alte proiecte la fel de importante”, a declarata Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța.

Toate cele opt proiecte vor fi depuse, în termen legal, până luni, 8 noiembrie, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, fiind discutate și aprobate vineri, 5 noiembrie, de Consiliul Director și, ulterior, de AGA a ADD Constanța.

La ședința de vineri a Consiliului Director al Asociației pentru Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța au participat: Ana-Maria

Vătămanu, președintele ADD Constanța, Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței, Alin Vintilă, reprezentant al UAT Constanța, Stelian Gima, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Constanța și Gabriel Monea, reprezentant al CJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Social : Nouă drumuri județene  sunt închise
Pagina a fost generata in 1.0511 secunde