A fost prins autorul jafului din februarie, de la o casă de schimb valutar

142
A fost prins autorul jafului din februarie, de la o casă de schimb valutar - casaschimbvalutar800x50072424200-1554275388.jpg

Articole recomandate

Autorul jafului din 25 februarie, de la o casă de schimb valutar din Bumbești-Jiu, a fost prins miercuri dimineața. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, din orașul Petroșani, județul Hunedoara. Acesta se află la audieri, fiind acuzat de tâlhărie calificată.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, bărbatul de 41 de ani a fost găsit la locuința sa, din Petroșani, miercuri dimineața, fiind efectuată o percheziție, scrie romaniatv.net


Potrivit acesteia, la locația din Petroșani a fost identificat bărbatul bănuit de tâlharie, din cercetări reieșind că, imediat după comiterea infracțiunii, acesta a abandonat hainele în zona Defileului Jiului, în apropiere de Petroșani, iar o parte din suma de bani în valută sustrasă a fost schimbată la casele de schimb valutar din Petroșani și Petrila.


Pe 25 februarie, bărbatul avea o glugă pe cap și, prin amenințare cu un pistol, ar fi deposedat casiera casei de schimb valutar de bani. Acesta ar fi reușit să fure aproximativ 7.000 de euro.


Bărbatul nu ar fi sustras toată suma de bani aflată în casa de schimb valutar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3738 secunde