A fost publicat Ghidul solicitantului 3.1 B ITI pentru reșterea eficienței energetice a clădirilor publice

107
A fost publicat Ghidul solicitantului 3.1 B ITI pentru reșterea eficienței energetice a clădirilor publice - bani-1493215138.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional (POR) a publicat în data de 25.04.2017 spre consultare publică, "Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte cu titlul POR/2017/3/3.1/B/ITI/1, Axa prioritară 3, Prioritatea de Investiții 3.1, Operațiunea B – clădiri publice, apel dedicat zonei de Investiție Teritorială Integrată Delta Dunării".

Eventualele observații și propuneri pot fi transmise, la adresa [email protected], până la data de 10.05.2017 (15 zile calendaristice de la data publicării).

Obiectivul specific al acestei axe prioritare îl reprezintă creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale, clădirile publice și sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari.

Prioritatea de investiție 3.1, Operațiunea B - clădiri publice, va sprijini activități/acțiuni specifice realizării de investiții pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 100 000 euro și maximum 25 milioane euro, echivalent în lei la cursul de schimb Inforeuro valabil la data lansării apelului de proiecte. Aceste plafoane se aplică valorii eligibile a finanțării nerambursabile. Sunt eligibile numai proiectele implementate în zona Investiției Teritoriale Integrate Delta Dunării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0739 secunde