A furat de două ori aceeaşi maşină şi a spart de două ori acelaşi local

186
A furat de două ori aceeaşi maşină şi a spart de două ori acelaşi local - hot-1631288983.jpg
Un hoț din județul Alba a dat dovadă de o consecvență ieșită din comun: a furat de două ori aceeaşi maşină şi a spart de două ori acelaşi local.


"La data de 10 septembrie 2021, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reţinut un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru tentativă de furt, furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis. În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în luna august a anului 2021, profitând de faptul că proprietarul unui autoturism ar fi uitat cheile acestuia în uşă, ar fi sustras autoturismul şi l-ar fi condus prin oraş, după care l-a abandonat", se menţionează în comunicat.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, împreună cu un prieten, suspectul ar fi sustras acelaşi autoturism, folosindu-se de cheia rămasă asupra sa cu ocazia primului furt, apoi l-ar fi condus pe străzile din Alba Iulia, ulterior abandonându-l în apropierea locului din care l-a furat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

"Tot din cercetări a rezultat că, în noaptea de 22/23 august, tânărul ar fi pătruns, folosindu-se de chei potrivite, într-un local public din Alba Iulia şi ar fi sustras o borsetă în care era suma de 995 de lei. Localul public este acelaşi în care a pătruns în noaptea de 09/10 septembrie, cu scopul de a sustrage bunuri, loc în care a fost depistat de poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia", arată sursa citată de Agerpres.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecători Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0561 secunde