A început administrarea dozei 3, la Constanţa. Prefectul judeţului, apel la populaţie să se vaccineze

560
A început administrarea dozei 3, la Constanţa. Prefectul judeţului, apel la populaţie să se vaccineze - silviu-1632821137.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a fost prezent, marţi, 28 septembrie, la Pavilionul Expozițional Constanța, acolo unde a primit a treia doză de vaccin Pfizer-BioNTech. Având rapelul făcut în data de 10 februarie, prefectul Constanței a fost eligibil pentru primirea celei de-a treia doze, una dintre condițiile pentru efectuarea booster-ului fiind trecerea a cel puțin 6 luni de la realizarea schemei complete de vaccinare.

În perioada următoare, toate persoanele care au schema completă de vaccinare și pentru care au trecut 180 de zile de la efectuarea acesteia, se pot programa în platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro pentru administrarea dozei de rapel (booster). De asemenea, a treia doză poate fi primită și prin simpla prezentare la un centru care administrează vaccinurile Pfizer și Moderna.

Până în acest moment, la nivelul județului Constanța, 232.506 persoane s-au vaccinat anti-COVID.

„Alături de multe alte persoane care au arătat că fac eforturi pentru sănătatea publică, m-am vaccinat cu a treia doză a vaccinului care reprezintă întoarcerea la normalitate. O întoarcere la normalitate care poate fi posibilă doar dacă o pondere mare a populației își dă seama că poate face pasul, chiar și în al doisprezecelea ceas. Am făcut acest pas, absolut firesc, pentru dorința noastră de a ne întoarce la viața de dinainte, nu la aceste frânturi de normalitate pe care le smulgem unei pandemii parșive. O pandemie care ne învrăjbește, o pandemie care dă ocazia unor personaje nocive să dezinformeze și să se joace cu sănătatea noastră”, a declarat Silviu-Iulian Coșa, prefectul județului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5264 secunde