A început campania de verificare și sigilare a contorilor

197
1
Echipele Corpului de Control, împreună cu inspectorii constatatori din cadrul SC RAJA SA, au demarat ieri, la Con-stanța, o amplă campanie de verificare a contorilor de la toate categoriile de abonați. Pe lângă verificarea integrității și funcționării apometrelor, echipele mixte efectuează și o sigilare a contorilor, cu sigilii înseriate, al căror număr va fi trecut în baza de date a consumatorilor. 

"În ultima perioadă, SC RAJA SA a efectuat o amplă acțiune de verificare a abonaților, indiferent de statutul juridic al acestora (gospodării individuale sau agenți economici). În unele cazuri, în urma verificărilor, s-au constatat furturi de apă, prin fraudarea contorilor. În alte situații, apometrele controlate s-au găsit blocate sau depășite din punct de vedere tehnic (cu verificarea metrologică expirată, cu montajul realizat neconform cu cerințele tehnice, cu sigiliile rupte, etc.), toate aceste aparate de măsură înregistrând eronat consumul de apă", a explicat purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea. 

Campania demarată pe municipiul Constanța se va extinde ulterior în toate localitățile în care societatea asigură serviciile de alimentare cu apă și canalizare. "Pentru derularea acestei campanii în bune condiții, facem un apel către toți abonații să ne asigure accesul și să ne pună la dispoziție toate datele legate de montarea ori funcționarea contorilor", mai spune Irina Oprea.

Comentează știrea

Miruna
29 mai 2013
preaiubitul si stimatul tovaras primar

statuie funerara (Marți, 28 mai 2013, 11:48) jcao [utilizator] Da, chiar ar trebui sa-i ridice statuie - din aia, funerara. A manelizat Mamaia si acum vrea recunostinta vesnica, nu i-ar mai ajunge mandatele.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3834 secunde