A.J.O.F.M.. Cursuri pentru șomerii constănțeni

137
A.J.O.F.M.. Cursuri pentru șomerii constănțeni - angajarijoburi132255580913229992-1426678835.jpg

Articole recomandate

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța organizează, în perioada următoare, trei cursuri de formare profesională. Este vorba despre meseriile de cameristă hotel, curs ce va fi organizat la Constanța, și recepționer hotel și comunicare în limba engleză (organizat la Mangalia). Pot participa absolvenți de minimum opt clase - pentru cursurile de cameristă hotel și comunicare în limba engleză și absolvenți de minimum 12 clase pentru cursul de recepționer. Persoanele cu vârsta până la 24 de ani, împliniți, trebuie să nu mai fi lucrat de cel puțin șase luni, iar persoanele cu vârsta peste 25 de ani de cel puțin un an.

Pe toată perioada desfășurării cursurilor de formare, persoanele vor beneficia de decontarea transportului iar, la finalul cursului, vor primi o bonificație în bani.


Pentru cursurile de cameristă hotel, persoanele interesate sunt așteptate în perioada următoare la sediul A.J.O.F.M. Constanța sau pot suna la numărul de telefon 0241/481.553, persoana de contact Elena Pană.

Pentru cursurile de recepționer hotel și comunicare în limba engleză, persoanele interesate sunt așteptate la punctul de lucru Mangalia sau pot suna la numărul de telefon 0241/485.040, persoana de contact Liliana Matei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5594 secunde