A murit celebrul actor din „Academia de poliție”

387
1
A murit celebrul actor din „Academia de poliție” - artmetrano-1631285035.jpg

Articole de la același autor

Celebrul actor Art Metrano, cel care a apărut în seria "Academia de Poliție", s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani.


Metrano l-a interpretat pe căpitanul de poliție Ernie Mauser în filmul "Academia de Poliție 2" din 1985, iar un an mai târziu în "Academia de Poliție 3".

Moartea sa s-a produs din cauze naturale, în locuința sa din Aventura, statul Florida. Fiul său, Harry Metrano, a anunțat decesul actorului pe Instagram.

Cariera lui Art Metrano a început în 1961, când a obținut primul său rol, și a durat peste 30 de ani. Metrano a devenit faimos în 1970, după ce a apărut în emisiunea "The Tonight Show", realizată de Johnny Carson. Pe lângă rolul din seria "Academia de Poliție", Metrano a apărut alături de Jane Fonda în pelicula "Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?", dar și în alte filme și seriale cunoscute.

Cariera sa a fost întreruptă brusc în 1989, când a suferit un accident grav. În timp ce lucra la acoperișul casei sale, Metrano a căzut și și-a rupt gâtul. Inițial, a fost complet paralizat, însă după recuperare putea să se deplaseze pe distanțe scurte în cârje. De obicei, folosea un scaun cu rotile. Ulterior, a transformat această experiență traumatizantă într-un spectacol denumit "Metrano's Accidental Comedy", pe care îl realiza stând în cârje sau pe scaun.
Comentează știrea

29 noiembrie 2022

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9517 secunde