A murit DELFINUL PEI-PEI de la Delfinariul Constanța. GALERIE FOTO

979
4

Articole de la același autor

Delfinariul Constanța are, începând din această dimineață, un delfin mai puțin. Masculul Pei-Pei a murit în urmă cu câteva ore. Se pare că cetaceul a decedat din cauza unei peritonite.

Comentează știrea

Miruna
9 iunie 2013
pai la ce medici veterinari,specialisti marini si oceanologi ''geniali'' are CONSTANTA nu ma mira

nu au fost capabili sa selecteze si sa creasca delfini din Marea Neagra ..Vorba aia ..mare care e la 2 pashi!!; a trebuit sa aduca din CHINA....ce sa mai vorbim sa aiba grija de un delfin bolnav..

Nea Mitica
9 iunie 2013
Un comentariu de doi bani!

Cum de le stii tu pe toate? Parca erai "specialista" pe probleme de administratie locala. Ia vezi, primarul nu are vre-o vina, fiindca a murit delfinul? Dar Nicusor Constantinescu? Trebuie sa gasesti ceva, nu te lasa, cititorii fideli(tie) aseapta cu interes reactia ta competenta!

Răspuns la: pai la ce medici veterinari,specialisti marini si oceanologi ''geniali'' are CONSTANTA nu ma mira
Adăugat de : Miruna, 9 iunie 2013
nu au fost capabili sa selecteze si sa creasca delfini din Marea Neagra ..Vorba aia ..mare care e la 2 pashi!!; a trebuit sa aduca din...
constantean
9 iunie 2013
miau

Si uite asa au iesit gherutele...miiiauuuu !!!

constantean
9 iunie 2013
si totusi

Din ce stiu delfinii din Marea Neagra sunt din alta specie si nu sunt la fel de usor de dresat sau la fel de inteligenti. Ssincer, nu am vazut prin nici un delfinariu, nici in filne, documentare, etc, decat delfini dresati din specia celor din acvariul CT. Acum pe buna dreptate, se mai si moare, din cauze naturale, fara sa fie musai cineva vinovat de asta. Cred ca din reflex, noi ca natie, cautam vinovati pt orice, din instinct. Fruntea sus, au mai ramas doi, macar de lasa un pui in urma lui.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3663 secunde