A MURIT UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI MEDICI DIN ROMÂNIA

3566
1
A MURIT UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI MEDICI DIN ROMÂNIA - candela14969039821501189848-1505474335.jpg

Articole recomandate



Mohammad Abu Baker, cunoscut drept "Regele Varicelor", a murit.



Mohammad Abu Baker deținea o clinică în sudul Capitalei, care a fost implicată, în urma cu câțiva ani, într-un scandal uriaș. O femeie a murit după ce a fost operată aici de către Kasem, fiul lui Mohammad Abu Baker. Tatăl a susținut în instanță că el nu se afla în țară în momentul în care Kasem a operat femeia și că intervenția a fost făcută fără acordul său.

La fel de faimos este și fiul lui, Kasem Abu Baker, cunoscut drept "Prințul Silicoanelor", cel care le-a pus silicoane multor vedete de la noi.



Comentează știrea

Elena cristina
18 septembrie 2017
Odihniți-va in pace!

Ce este viata omului?????!!!!!!! Acum aproape doua saptamâni am fost la dânsul la cabinet, era exact ca acum un an si câteva luni când m-am operat la dumnealui, întotdeauna cu zâmbetul pe buze si cu glumele frumoase pe care atunci când ți le spunea te făcea sa te simți ca acasă! Nu o sa va uit niciodată, de fiecare data când o sa ma uit in oglinda o sa îmi aduc aminte de dumneavoastră. Nu o sa va uitam niciodată. Drum lin printre îngeri! Odihniti-va in pace! Cu drag si respect marea familie pe care ați lăsat-o aici pe pământ ( pacienții). RIP Mohamed Abu Baker! The best ever!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3079 secunde