Concurs A venit Iepurașul la Petronica și Ionuț

1012
A venit Iepurașul la Petronica și Ionuț - 5fac3b94b824f684ad1f8bd355b20295.jpg

Articole de la același autor

Cei doi frați din Agigea care locuiesc într-o fostă cocină de porci vor avea parte de un Paște îmbelșugat anul acesta. Cazul prezentat de "Cuget Liber" în urmă cu câteva zile a sensi-bilizat mulți constănțeni, care au dorit să le ofere o bucurie copilașilor. Donațiile au venit atât din partea oamenilor simpli, cât și din partea unor firme și instituții. Au fost colectați bani, dulciuri, jucării, produse alimentare, lenjerii de pat, hăinuțe, detergent, pastă de dinți, soluții de curățenie, bureți de vase, șampon.
Campaniei "Cuget Liber" s-au alăturat și postul de televiziune Constanța TV, Crucea Roșie, filiala Constanța, precum și Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" și Comitetul pentru Societate Civilă Constanța, reprezentat de Gheorghe Gheordunescu. Emoționant este și ajutorul dat de pensionarul Traian Petcu, de 87 de ani, care a ținut să însoțească echipa și a donat 50 de lei, alimente și jucării. De altfel, acesta a spus că va continua să meargă periodic la familia Piciorgros pentru a le oferi ajutoare.
Aproape speriați de atâția oameni necunoscuți care au venit în micuța lor cămăruță, Petronica și Ionuț priveau timizi spre sacoșele pline cu jucării și dulciuri aduse, neîndrăznind să se servească singuri. Cu ochii plini de bucurie, fetița a primit păpușica, iar băiatul mașinuța de pompieri pe care și le doreau de la Iepurașul de Paște. Le-au strâns cu drag la piept și nu le-au mai dat drumul. Apoi au mâncat biscuiți și au băut suc.
Tatăl lor a ținut să mulțumească tuturor celor care le-au întins o mână de ajutor și le-au oferit cel mai frumos Paște de până acum. "Le mulțumim oamenilor care ne-au ajutat și, chiar dacă ne-au dat de toate, bani și mâncare și haine, eu mă voi duce în continuare să muncesc. Nu o să stau acasă", ne-a spus părintele celor doi copii.
Toți cei care au cunoscut familia Piciogros au promis că vor reveni și altă dată pentru a le oferi sprijin până când vor ajunge să aibă căsuța lor, cu ferestre, apă curentă și o curticică unde să se joace cei mici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8914 secunde