Abonamente gratuite la RATC. Unde se pot depune cererile

260
3
Abonamente gratuite la RATC. Unde se pot depune cererile - ratc-1510154549.jpg

Articole de la același autor

Pensionarii cu pensii de până la 1.450 de lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri, persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri pot beneficia de abonamente gratuite pe transportul în comun.


Cererile pentru legitimațiile de călătorie pentru Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța valabile pentru anul 2018 pot fi depuse direct, în mai multe locații din oraș. Astfel, dosarele sunt primite la sediul Serviciului Public pentru Asistență Socială al municipiului Constanța, de pe strada Unirii nr. 104, la chioșcurile R.A.T.C., la Centrul de Informare a Cetățeanului din incinta City Park Mall, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C, la agențiile fiscale S.P.I.T., precum și la sediul R.A.T.C. de pe strada Industrială nr. 8.


Abonamentele gratuite se vor primi la domiciliu, prin poștă.


Comentează știrea

ct
9 noiembrie 2017
faceti un ratc doar pt pensionari

de doua zile traseul 43nu mai opreste in statii importante gen Dacia din cauza ca este plin ochi cu pensionarii care vin sau pleaca de la piata tomis iii ,ce dracu facem noi prostii platitorii de bilet si de abonament :aruncam cu pietre?

ct
9 noiembrie 2017
:)))

stai sa vezi cand vor primi gratuitate si tiganii din noile cartiere ... sunt asistati...adica asistati de noi, prostii care platim taxe si impozite pt ca bugetarii, pensionarii cu pensii speciale( ce draq au facut sa merite ceva special) tiganii sa ne rada in fata...

V.P.
10 noiembrie 2017
faceti un ratc doar pt pensionari

buna ziua! va asteptam cu mai multe detalii la email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.782 secunde