Acces pe bază de certificat verde la serviciile Primăriei Constanţa

402
Acces pe bază de certificat verde la serviciile Primăriei Constanţa - acces-1635271885.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii care au treabă de rezolvat la sediile Primăriei Constanţa pot intra în instituţii doar pe baza certificatului de vaccinare, a dovezii trecerii prin boală în ultimele şase luni sau cu un test cu rezultat negativ RT PCR de maximum 72 de ore sau antigen de maximum 48 de ore. Este vorba despre Direcția Locală de Evidență Persoane (Serviciul Stare Civilă - str. Mihai Eminescu nr. 20 și Serviciul Evidență Persoane - City Park Mall, etaj 2), Centrul de Informare Cetățeni (City Park Mall, etaj 2) și Direcția Generală Gestionare Servicii Publice (str. Ștefan Mihăileanu nr. 10).

Prin excepţie, la Serviciul Stare Civilă este asigurat accesul persoanelor care nu fac dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecţia cu SARS-CoV-2 doar pentru înregistrarea deceselor sau a certificatelor de naştere pentru nou-născuţi. De asemenea, eliberarea cărților de identitate și a altor documente emise de Direcția Generală Gestionare Servicii Publice sau Centrul de Informare Cetățeni se va putea realiza în condiții excepționale conform prevederilor H.G. nr. 1130/22.10.2021, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-COV-2.

„Amintim că, pentru transmiterea diferitelor tipuri de documente, Primăria Constanța a pus la dispoziția contribuabililor mai multe aplicații online prin care serviciile administrației sunt la un click distanță, la adresele https://programari.primaria-constanta.ro/, https://cereri.primaria-constanta.ro/ şi https://sesizari.primaria-constanta.ro/”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3573 secunde