Accident feroviar grav. Autobasculantă lovită de un tren, o persoană a fost transportată la spital

122
Accident feroviar grav. Autobasculantă lovită de un tren, o persoană a fost transportată la spital - screenshotphp62340700-1491988877.jpg

Articole recomandate

Traficul feroviar a fost întrerupt, azi, pe secția de cale ferată 401, la Jucu, în județul Cluj, unde o autobasculantă a fost lovită de un tren de persoane, șoferul mașinii fiind rănit și transportat la Spitalul Județean din Cluj-Napoca.

Traficul feroviar a fost întrerupt aproximativ o oră pe secția de cale ferată 401 Apahida - Dej, în zona Jucu, județul Cluj, din cauza unui accident, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

În zonă, o autobasculantă a fost lovită de un tren de persoane (IR1476 Satu Mare – București) pe o trecere la nivel cu calea ferată situată pe drumul de legătură Jucu de Mijloc – DN1C (kilometrul 17).

Potrivit news.ro, șoferul autobasculantei a fost rănit, dar după o primă evaluare a salvatorilor a suferit leziuni minore, fiind conștient și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

De asemenea, este îngreunată și circulația rutieră pe DN1C Apahida – Dej, la kilometrul 17, deoarece conducătorii auto nu mai pot vira pe drumul către Jucu de Mijloc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9855 secunde